TEAMANIA — TEA HUNTING
Tea Hunting for Yamato-cha in Nara Prefecture
伝説の大和茶を探すために10月奈良県月ヶ瀬に行ってみました。初めて日本にお茶が紹介されたのは奈良時代と言われてますので、歴史の深い生産地です!
Shikoku tea-hunting trip to Kochi and Tokushima prefectures.
高知県と徳島県でのティーハンティングは最高でした!美しい自然の景色に囲まれながら生産者の方々とお会いし、凄く勉強になりました。
もちろん、美味しいお茶を仕入れられることになったので、皆さんのもとにもお届けできそうでワクワクしています!これからも珍しいお茶を世界にもっと広げるように頑張ります。
DISCOVER ANAEROBICALLY FERMENTED AWA BANCHA
Fascination with fermentation!
We discovered Awa Bancha almost three years ago; this summer, after a long Japanese travel hiatus, we were thrilled to experience part of it’s production process this summer.
This box contains two lots of Kamikatsu Awa Bancha and one of Naka Awa Bancha (25g of each). All three have a sweet and tangy mouthfeel, but display very different notes of cedar, flowers and tropical wood. We’ve barely started exploring the Kamikatsu batches, as we only had a few sips at origin last week.
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